Alla artiklar

  • Kan tillväxthormon hjälpa mot muskelvärken?

    Jag är en 59-årig kvinna som har fått veta att jag förutom flera andra sjukdomar har perifer entesopati. Det gör mycket ont och jag blir…

  • Jag mår så dåligt!

    Jag är en 40-årig tvåbarnsmor, gift sedan 15 år. Min man har i alla år pikat mig för att jag har varit lite rund. Gick…

  • Vilken operationsmetod ska jag välja?

    Jag är en kvinna på 45 år, med myom i livmodern som trycker på urinblåsan. Jag skulle vilja få råd och förklaring kring olika operationssätt…

  • Festlig fiskpaté

    Fiskpaté är en bra bjudrätt som alltid väcker uppskattning. Den här patén är mycket god och kan serveras varm som huvudrätt eller kall på en buffé. Till den varma färsen bjuder jag varma såser och till den kalla en sås av gräddfil och örter.

  • Frasiga vårrullar

    Gör dina egna vårrullar med filodeg som du hittar i frysdisken. I Kina åt man ursprungligen vårrullar när man skulle fira det nya månåret som förebådar vårens ankomst. Vårrullar äts i hela Sydostasien och det finns många olika sätt att göra dem på. Här är ett lite försvenskat recept. Vårrullarna kan med fördel serveras som förrätt.

  • Färsbiffar i muffinsformar

    Att grädda biffar i muffinsformar i ugnen är en strålande idé! Lättlagat, inget os och biffarna blir läckert saftiga.

  • Pannkakslasagne

    En rolig och mycket god variant på både crêpes och lasagne. Köttfärsröran får fin smak av strimlat bacon.

  • Bacondolmar på rotfruktsgratäng

    Det här är en festlig och praktisk "allt-i-ett-rätt".

  • Fläderglass med rabarberkompott

    En riktig sommarglass får avsluta festlunchen.

Scroll to Top