Alla artiklar

  • Fylld färsrulle

    Den fyllda färsrullen är god att äta både varm och kall, då gärna på smörgås.

  • Lax med marinerade grönsaker

    Marinaden hälls över grönsakerna och ger dem mycket god och spännande smak. Rätten går att förbereda med det gröna och stekas färdigt med laxen i ugnen strax innan rätten ska ätas.

  • Räkor från ljugarebänken

    Kryddstark gryta att njuta som lunch eller supérätt.

  • Lättbakad rabarberkaka

    Baka en god rabarberkaka till kaffet nu när rabarbern är späd och fin. Den här kakan rör du lätt ihop och nej, det ska inte vara bakpulver i smeten!

  • Fyllda marängformar

    En läcker dessert, där formarna kan bakas i god tid, förvaras i tät torr burk och fyllas i "sista minuten".

  • Kalvfärstimbal

    Den här läckra timbalen med sina goda tillbehör älskas av matgäster i alla åldrar!

  • Gratinerad ansjovisrulle toppad med riven ost

    Rullen går fint att förbereda ett par dagar innan den ska gratineras och serveras. Man kan också frysa den och rullen ha på "lut", när man är sugen på något salt och gott.

  • Extra stor och läcker smörgåstårta

    Vill du bjuda på smörgåstårta är den här perfekt. Generöst stor och sagolikt god. Gör tårtan en dag i förväg, den behöver bara garneras på själva festdagen. Baka vårt goda gröd till bottnarna, det är verkligen mödan värt. Brödet är fiberrikt och mycket luftigt så att det kan suga åt sig saftighet från fyllningarna.

  • Det rinner ur kattens öra

    Min katt är 15 år och döv. Han får ibland en knuta eller böld bakom ena örat, som det sedan går hål på av sig…

Scroll to Top