Alla artiklar

  • Lina vill inte äta längre!

    Jag har två west highland white-terrier, 7 och 13 år gamla. Den äldsta (Lina) har sedan fyra veckor tillbaka slutat äta sin mat. Jag har…

  • Bissan ser så ovärdad ut!

    Vi har en drygt 6 år gammal kastrerad kattflicka, Bissan, som hela sitt vuxna liv har haft mjäll och fällt hår. Hon äter fisk- och…

  • Tack för din medverkan!

    Tack för din fråga eller dina synpunkter till apotekaren. Vi läser all inkommen post och därefter görs ett urval som besvaras i tidningen och även…

  • Tack för din medverkan!

    Tack för din fråga eller dina synpunkter till juristen. Vi läser all inkommen post och därefter görs ett urval som besvaras i tidningen och även…

  • Tack för din medverkan!

    Tack för din frågeställning! Om frågan besvaras så får du få räkna med att det tar minst 6-8 veckor innan den kan publiceras i tidningen och…

  • Tack för din medverkan!

    Tack för din fråga eller dina synpunkter till gynekologen. Vi läser all inkommen post och därefter görs ett urval som besvaras i tidningen och även…

  • Tack för din medverkan!

    Tack för din fråga eller dina synpunkter till familjerådgivaren. Vi läser all inkommen post och därefter görs ett urval som besvaras i tidningen och även…

  • Tack för din medverkan!

    Jag uppskattar ditt förtroende att du skickar fråga eller synpunkter per e-post till mig. Jag läser alla inkomna brev och gör därefter ett urval som…

  • Glace au four på knäckig havrebotten

    Den här underbara desserten kan varieras i det oändliga. Oftast görs den på sockerkaksbotten, men den härligt knäckiga havrebottnen som vi använt här passar extra bra till bären, glassen och marängen.

Scroll to Top