Alla artiklar

  • Snabbgjord julsnaps

    Här kan du trolla fram en kryddad akvavit på ett dygn!

  • Dadel- och russinbröd

    Ett fruktigt och saftigt bröd som inte smular.

  • Hönökakaka

    Denna typ av bröd är en specialitet för Bohuslän och Hönökakan bakas än idag efter exakt samma recept som 1934. Givetvis har vi inte originalreceptet, men vill du själv baka, så får du här ett recept på lättbakade Hönökakor.

  • Kavring med Lingon

    Lingonen ger ett saftigt och gott bröd med mycket smak. Dessutom är det mycket hållbart.

  • Vörtlimpa

    Det finns många recept på vörtbröd men det här är lättbakat och brödet blir gott.

  • Doppellimpa

    Att "doppa" igrytan är för många ett måste. Här är ett recept på en limpa som passar utmärkt till "doppet".

  • Julens potatispaté

    En god paté förgyller varje julbord. Denna med potatis och brysselkål är extra god.

  • Kålrotskaka med solrosfrön

    Ett läckert vegetariskt alternativ på julbordet.

  • Julsallad

    En smakrik sallad med såväl söta som starka och syrliga smaker.

Scroll to Top