Alla artiklar

  • Jag är så ensam i vårt förhållande!

    Jag är en mamma på 30 år och har tvillingar som är 6 månader. Jag och min man har fullt upp hela dagarna och får…

  • Hur kan jag som är nykter få fettlever?

    Jag har fått veta av doktorn att jag har fettlever, vilket har gjort mig väldigt orolig. Jag måste leva försiktigt, har jag fått veta. Fastän…

  • Ökar radon risken för cancer?

    Jag skulle vilja ställa en enkel fråga: Om det finns radon i ett hus, ökar det cancerrisken för människor? Doktor Helge Löfberg svarar: Radon är…

  • Guacamole II

    Ett gott tillbehör till Wraps med biff och paprika och servera gärna tomatsalsa till.

  • Tomatsalsa

    Ett gott tillbehör till Wraps med biff och paprika och servera gärna guacamole till.

  • Min häst har en underlig bula

    Min häst har som en bula på ytliga böjsenan på ena bakbenet, som vi tror att hon har fått av en spark eller något slag….

  • Valpens ögon rinner alltid

    Jag har en valp, 8 månader (blandras olika spaniels, pudel, tax), vars ögon har runnit sedan han var 3–4 månader. Valpen är ute mycket, äter…

  • Hur ska vi kunna klippa klorna?

    Jag har problem med att klippa klorna på min hund. Hon är helt livrädd, bara skakar och ylar när jag ska klippa. Väldigt stressigt för…

  • Klassiskt god sachertårta

    Denna klassiska tårta från Wien kan förekomma i olika varianter. Vanligen täcker man en ofylld tårtbotten med aprikosmarmelad och därefter med smält choklad. Dock är det enklare att dela kakan i två bottnar så att man kan lägga marmelad mellan dem och choklad ovanpå tårtan. Smaken blir densamma – himmelskt god!

Scroll to Top