-
Snabba krysset 34
Välkommen till Snabba krysset!
-
Enkla krysset 34
Välkommen till Enkla krysset!
-
Veckans Triss 34
Här kan du vinna Trisslotter – varje vecka!
-
12-åriga Dalina är redan matlagningsstjärna: Jag kan vara hur länge som helst i köket
Full av kreativitet och experimentlusta bakar och lagar 12-åriga Dalina Hasku mat efter egna recept – som pappa Allden filmar och lägger ut på Instagram och Youtube. “Jag vill inspirera fler barn och familjer att släppa sina skärmar och upptäcka hur kul det är skapa roliga minnen tillsammans i köket”, säger Dalina.
-
Vinn bok om textilfärgning med växter!
Svara på en kort fråga och tävla om boken “Ekotryck”.
-
Karin: Varför blir min son aldrig inbjuden?
De bjuder aldrig in min son på födelsedagar eller andra familjeevenemang, medan min dotter och hennes familj alltid blir inbjudna.
-
Flaggspelet 33
Gissa vilket land flaggan tillhör och vinn Minitrisslotter!
-
Katten Pelle försvann tre mil hemifrån – dagen efter var han tillbaka hos husse
Jerker trodde inte sina ögon när han steg upp på morgonen. På sin vanliga plats låg katten Pelle – nästan tre mil från platsen där han försvann dagen före.
-
Lammkotletter med vitlök och rosmarin
Lammkotletter med vitlök och rosmarin blir en riktigt festlig huvudrätt. Serveras med rösti från Basel, små potatiskakor.
-
Laxtartar
Festlig och lättgjord entrérätt.
-
Frasig spättfilé på rågbröd
En dansk klassiker.
-
Kycklingmacka med tzatziki
Mättande macka med kycklingfilé.
-
Varm lövbiffmacka
Gratinera den varma biffmackan några minuter och du får en hel middag.
-
Viltpaté med päronlingonsalsa
Ett par skivor viltpaté är gott till förrätt. Servera med päronlingonsalsa och sallad.
-
Älgfärsbiffar med tranbär och kantarellsås
Älgfärsbiffar med tranbär och kantarellsås – kan det bli godare?
-
Bräserad älgstek med rostade rotfrukter
Bjud hem vänner eller familj på middag med stek, sås och rostade rotfrukter och potatis. Frästa baconchampinjoner, haricots verts och en klick gelé blir läckra tillbehör.
-
Fylld laxbörs med vitvinssås
Laxfiléer blir extra festliga om du fyller dem med något gott. Här har vi valt frästa champinjoner, philadelphiaost, dragon och gräslök. En ljuvlig sås med vitt vin gör du enkelt till.