Alla artiklar

  • Mandelkubb

    Ett recept som är enkelt att lyckas med. Tycker du inte om bittermandel kan du i stället smaksätta med rivet skal av citron eller apelsin eller stötta kardemummakärnor.

  • Morotskaka

    God, saftig kaka som blir extra fin om den dekoreras med morotsskivor.

  • Apelsinsufflé utan ugn

    Den här desserten kan förberedas någon dag i förväg.

  • Plättpuffar

    Lite tjockare plättar med tätare konsistens än vanliga plättar. De passar som bakverk eller dessert med fruktmos eller sylt. Vi serverar varma bär till.

  • Päronkaka med ingefära

    Du behöver 1 st päron kokosflingor 2.5 st vetemjöl 2 dl lättströ 1 dl vetegroddar 1 tsk bakpulver 2 st ägg 1.5 dl yoghurt mild…

  • Vetelängd med fyllning av äpple och lingon

    Du behöver 50 g jäst 4 dl lättmjölk 0.5 dl flytande fett eller olja 1 dl lättströ eller strösocker 200 g kesella (1%) 0.5 tsk…

  • Mördeg till småkakor

    Även du som är intolerant mot gluten vill säkert kunna njuta av läckra småkakor. Här kommer ett recept att pröva.

  • Linfröbullar

    Hela linfrön håller magen igång. Vill du också ta vara på omega 3-fettsyror som ingår i oljan är det krossade frön som gäller. Krossade frön kan strös över morgongröten eller lunchsalladen 1/2-1 msk per dag. Överdosera inte!

  • Toscakaka

    En smakfull klassiker, nu även att njutas för glutenintoleranta.

Scroll to Top