Alla artiklar

  • Ostbullar

    Ostbullar passar bra att bjuda till sallad eller soppa.

  • Fransk glutenfri baguette

    Baguetterna är inspirerade av ett franskt bröd som bakas på kallt vatten med liten jästmängd och lång jästid, men i vårt recept använder vi ljummen degvätska och lite mer jäst för att få en kortare jästid.

  • Limpor med arom

    Limpa av surdeg.

  • Päronsorbet

    Du behöver 1 st päron (med 230 g frukt) 1 dl kallt te starkt 2 tsk pressad citronsaft 1 st äggvita Garnera med: citronskal strimlat…

  • Plommonfromage

    Du behöver Det här behövs: 1 l plommon 1 dl vatten 6 st gelatinblad 2 st ägg 0.5 dl strösocker 1 st kesella (250 g)…

  • Cheesecake med apelsin.

    Du behöver 10 st digestivekex eller andra glutenfria kex 0.5 dl flytande margarin 2 msk farinsocker råsocker eller strösocker 2 st ägg 0.75 dl strösocker…

  • Biscotti-snittar

    Biscotti-snittarna får en vacker gul ton av den majsbaserade italienska mjölmixen.

  • Persikokaka

    Servera persikokakan med gräddfil och rivet citronskal.

  • Morotsbröd

    Detta recept kommer från Gunnarshögs Gård.

Scroll to Top