Alla artiklar

  • Lingonsnitt

    Du behöver 4.5 dl vetemjöl 0.75 dl socker 1 tsk kanel 200 g smör eller margarin 0.75 dl lingonsylt 1 dl florsocker 2 tsk vatten…

  • Pariservåfflor

    Du behöver 200 g smör eller margarin 4 dl vetemjöl 6 msk vispgrädde socker Fyllning: 200 g smör eller margarin 3.5 dl florsocker 2 st…

  • Laxceviche

    Ceviche är rå fisk marinerad i citron- eller limesaft. Servera som förrätt.

  • Stekt rödspättafilé med kantarellsås

    Du behöver 4 st spättafiléer salt vitpeppar ströbröd 3 msk smör Kantarellsås: 200 g kantareller 1 st schalottenlök 2 msk smör 2 msk vetemjöl 1…

  • Spanska fisklådan

    Du behöver fiskfilé ca 600 g av sej salt vitpeppar 1 st gul lök 1 st fänkål 2 st paprikor röd 1 st squash grön…

  • Fiskpudding

    Du behöver 1 st gul lök 1 msk smör 400 g fiskfilé gös, gädda eller sej 4 dl vatten +1 1 2 dl grötris 3…

  • Fisk med örttäcke

    Du behöver fiskfilé kolja eller torsk salt vitpeppar Örttäcke: 100 g smör 1 st äggula 1 st schalottenlök 0.5 dl hackad persilja 1 tsk timjan…

  • Mandelkakor

    Du behöver 0.5 dl sötmandel 2.5 dl vetemjöl 0.5 tsk bikarbonat 100 g smör mjukt 0.75 dl sötningsmedel strö- bittermandelarom några droppar Ugn: 200º Gör…

  • Formbröd med havregryn

    Det råder delade meningar om havregryn i kosten för den som har celiaki och är under 18 år. Det är alltså lämpligt att samtala med läkare eller dietist om du är tveksam. Vuxna rekommenderas att använda ren havre.

Scroll to Top