Alla artiklar

  • Småpajer med salami

    Du behöver 20 st Aluminumformar Pajdeg: 2 dl vetemjöl 1 dl grahamsmjöl 125 g smör 2 msk kallt vatten Fyllning: 1 st rödlök 1 msk…

  • Långpannepaj med kyckling

    Du behöver bitar: Pajdeg: 6 dl vetemjöl 250 g smör 4 msk kallt vatten Fyllning: 3 st gula lökar 1 st vitlöksklyfta 500 g kycklingfilé…

  • Potatispaj med kräftstjärtar

    Du behöver Pajdeg: 3 dl vetemjöl 125 g smör eller margarin 2 msk kallt vatten Fyllning: 400 g potatis kokt 1 dl hackad dill 2…

  • Broccolipaj med ädelost

    Ädelosten gör pajen härligt krämig.

  • Ankbröst med apelsinsås

    Canard à l?orange kan låta lite svårt och krångligt när man säger det franska. Men det är en mycket enkel, festlig och omtyckt rätt, som vi har valt att servera med strimmelpotatis och kokta sockerärter.

  • Limoncello

    Den italienska citronlikören är ett kärt semesterminne för många svenskar. Likören kan man göra själv hemma. Det viktiga är att bara använda den yttersta gula delen av citronskalet som innehåller den eteriska olja som ger likören dess smak. Saften kan man frysa och använda till drinkar.

  • Sardellkyckling med sallad på grillade tomater

    Den här smaksättningen med sardellkräm är vanligast till fisk, men den lyfter också en anonym kycklingfilé till oanade höjder. Tänk på att sardel-ler och parmesan ger rätten tillräcklig sälta.

  • Mixad bönsoppa med blåmusslor

    Du behöver 1 st nät blåmusslor ca 1 kg 1 dl vitt vin torrt svartpeppar 1 st burk cannellinibönor ca 400 g 6 dl kycklingbuljong…

  • Tomatiserad toskansk brödsallad

    Du behöver Till blötläggning: 400 g tomater polpa 1 dl vatten 1 msk rödvinsvinäger 500 g lantbröd dagsgammalt Sallad: 1 st rödlök 0.5 msk rödvinsvinäger…

Scroll to Top