Alla artiklar

  • Polynéer

    De här kakorna är inte alls svåra att baka, men lite pyssliga. Som belöning har man ett läckert bakverk, lika fint som på konditori.

  • Tryffelbakelser med choklad och blåbär

    Bakverk med len chokladtryffel och somrig topping av bär.

  • Enkla hallonmazariner

    Mazariner är verkligen klassiskt goda bakverk. Så här års känns det helt rätt att förvandla dem till sommarmazariner med hjälp av hallonsylt. Njut dem kalla till en kopp kaffe eller nybakade och ljumma med en klick grädde och färska hallon.

  • Havreformar med jordgubbsgrädde

    Till julen brukar jag baka de här kakorna och fylla dem med lingongrädde, men så här års passar jag på att njuta mina formar med jordgubbsgrädde.

  • Pizza Napoletana

    Neapel är pizzans förlovade hemstad och det här är en typisk napoletansk pizza med en minimal men mycket smakrik fyllning.

  • Pizza med köttfärs

    Någon form av charkuterier är vanligt på pizzor men prova gärna köttfärs, det är en spännande och mer annorlunda fyllning om man vill toppa pizzan med något ?köttigt?.

  • Pizza med getost och bacon

    Getost och timjan är en god smakkombination och baconet ger en god sälta till pizzorna.

  • Tonfiskpizza med chili

    Tonfisk på burk är praktiskt att ha på lut i sommarköket. God i sallad, som fyllning i matiga mackor eller som här på pizzan.

  • Grundrecept pizza

    Hemligheten med en riktigt bra deg är att låta den jäsa i två omgångar. Först gör man en startdeg, sen tillsätter man mer mjöl och låter degen fortsätta jäsa.

Scroll to Top