Alla artiklar

  • Risalamande

    Detta är Danmarks julefterrätt och serveras istället för vår risgrynsgröt eller ris à la Malta.

  • Kålsallad

    Du behöver 300 g rödkål 150 g grönkål 250 g brysselkål 1 st apelsin granatäppelkärnor från 1/2 granatäpple 25 g sötmandel skalad Dressing: 2 msk…

  • Revben med ingefära och apelsin

    Du behöver 2 st gula lökar 5 st kryddpepparkorn 2 st lagerblad 2 kg revben Glaze: 0.5 dl flytande honung 0.5 dl sweet chilisås 2…

  • Juliga köttbullar

    Du behöver 0.5 st gul lök smör eller margarin till stekning 0.75 dl ströbröd 1 dl vatten 0.5 dl vispgrädde 1 st ägg 1 msk…

  • Julskinka med griljering

    Du behöver 1 st julskinka kokt Griljering: 1 st äggula 0.5 dl senap skånsk 0.5 dl farinsocker 1 tsk malen ingefära 0.5 dl ströbröd kryddnejlikor…

  • Janssons frestelse med örter

    Du behöver 2 st gula lökar 1 msk smör +2 msk 1 kg potatis 1 burk ansjovisfiléer spara spadet 0.5 dl hackad dill 0.5 dl…

  • Citron- och dillgravad lax

    Frys in laxen i minst 1 dygn innan den gravas.

  • Kaviarägg

    Du behöver 5 st hårdkokta ägg 0.5 dl vispgrädde 1 msk kaviar 1 msk hackad gräslök salt peppar Garnera med: gräslök Ca 8 personer Gör…

  • Pepparrotssill

    Du behöver 2 st förpackningar inläggningssill à 420 g 2 dl crème fraîche 1 dl gräddfil 3 msk riven pepparrot 2 msk senap skånsk 0.5…

Scroll to Top