Citronpavlova med passionsfrukt
En frasig pavlova med len citronkräm är både festligt och gott. Bottnen kan göras i förväg, bred på fyllningen strax före servering.
En frasig pavlova med len citronkräm är både festligt och gott. Bottnen kan göras i förväg, bred på fyllningen strax före servering.
Julgröt deluxe! Ris à la Malta med mycket grädde, hjortronsylt och krossade kakdrömmar.
En underbart god cheesecake med smak av saffran och syrliga lingon. Här gör frysen det mesta av jobbet. Gör cheesecaken dagen före och tina i god tid före servering.
Det är något speciellt med sorbet – läskande och smakrikt på en och samma gång. Servera med färska bär och minimaränger.
När man steker frukt i ugnen händer det något! Smakerna blir mer koncentrerade och frukten blir godare. Lite syrlig crème fraiche smakar gott till nektarinerna.
Färska aprikoser och kokos är en oemotståndlig kombination! Gör pajerna i små, gulliga portionsformar och servera med vaniljsås!
När Annelie bjuder på tårtan som sonen gjorde i skolan vill alla ha receptet.
Och visst smakar den härligt med både maräng och daim.
En lättfixad dessert som passar för solvarma dagar! Kombinationen blåbär och citron är väldigt god. Prova själv!
Jordgubbar och rabarber smakar väldigt gott tillsammans. Använd köpt eller hemgjord flädersaft till din glass!
Efter kräftorna smakar det alltid bra med någonting sött och friskt. Och vad kan väl passa bättre än en kaka med röda vinbär?
En läcker och somrig cheesecake fylld med färskostkräm samt rabarber- och jordgubbssylt.