Sommar

  • Festlig prinsesstårta med rosor

    Fira sommaren med ett blommande kalas! Lyxig prinsesstårta med rosor passar perfekt för fikastunder med extra allt.

  • Krämig blåbärspaj

    Otroligt lättbakad paj bakad på färdig paj- eller smördeg! Om du vill kan du byta ut lite av blåbären mot svarta vinbär.

  • Matjesgratäng med ägg och ost

    Smör, ost och sill i ett! Denna matjesgratäng är en utmärkt och komplett rätt!

  • Kantarell- och västerbottenpaj

    Kräftor kräva inte bara drycker utan även något matigt tillbehör. En klassiker är västerbottenspaj – här i en ny ännu godare version där osten har fått sällskap av kantareller.

  • Hallon- och chokladkladdkaka

    Nästan som godis är choklad-kladdkakan med hallon.
    En lättbakad succé på fikabordet som räcker till många.

  • Drömtårta

    Den här busenkla tårtan bakar du helt utan ugn! Perfekt för lata sommardagar på landet eller i husvagnen.

  • Matjessill med picklad lök & brynt smör

    Brynt smör är en populär smaksättare i desserter och bakverk, men våga testa det till sillen också! Tillsammans med de salta matjesfiléerna och den syrliga picklade löken blir det en spännande smakkombination. En perfekt rätt på midsommarbuffén eller som härlig sommarlunch.

  • 6 härliga glassrecept!

    Dessert Camilla Hamids blåbärsglass 30 minuter   Recept från HemmetsJournal.se Dessert Chokladtoppad jordgubbsglass 30 minuter   Recept från Icakuriren.se Dessert Polkagrisglass ur boken Al dente 1 timme…

  • Halloncupcakes med rosa frosting

    Fina cupcakes med underbar smak av hallon och citron.

  • Grekisk sallad med vattenmelon

    Du behöver 1 kg vattenmelon 7 st smågurkor 1 st förp rucola alt småbladig sallad ca 100 g småbladig sallad 2 msk rödvinsvinäger 5 msk…

  • Melongazpacho med getostkräm

    Du behöver 1 st rödlök 2 st kvisttomater 1 st slanggurka 1,5 – 2 st Grillad strimlad avrunnen paprika på burk 2.5 msk hackad bladpersilja…

  • Chokladtoppad jordgubbsglass

    Gör glass på jordgubbar, banan, apelsinsaft och sojamjölk. Efter några timmar i frysen doppar du den sedan i smält choklad.

Scroll to Top