Meny
Våra spel
Inredning
Handarbete
Mode
Gör det själv
Hälsa
Relationer
Mat & dryck
Helgmenyer
Vardagsmenyer
Dryckestips
Konsument
Ekonomi
Tester
Smaktester
Onlinekurser
Resor
Läsarresor
Event
Krönikörer
Åsa Holmström
Linda Skugge
Johan Croneman
Lisa Förare Winbladh
Solja Krapu-Kallio
Experter
Dietisten
Relationsexperten
Veterinären
Psykiatern
Familjejuristen
Stickat & Sånt
Podcast Fikakuriren
Recept
Trädgård
Icakuriren möter
Krönikörer
Tävlingar
Prenumerera
ANNONS
Koksskolan
Koksskolan
Sex enkla steg till egen tofu
2016-05-18 07:30
Varför inte prova på att göra egen tofu. Det är lättare än man kan tro och kräver inga...
Så gör du jitterbuggare i sex steg
2015-09-25 09:30
Följ vår guide så gör du småkakorna lätt som en plätt.
Så filear du enklast fisken
2015-07-16 08:47
Gör som skärgårdsborna och "byxa" din abborre. Här visar vi hur du gör!
Så gör du lyxig smörgåstårta - i sex...
2015-05-12 07:30
Till vårens fester passar en smörgåstårta fylld med räkröra och avokadokräm, toppad med lax och...
Så enkelt gör du en budapestrulle
2015-04-17 06:00
Budapestrullen med naturlig glutenfri nötbotten och gräddig fyllning är en riktig klassiker. V...
Baka jordgubbsmoussetårta med fläder...
2014-05-19 11:00
Konditor Mia Öhrn bjuder på lyxig jordgubbstårta med hög impafaktor. Tårtan innehåller många...
Dammsugare: Damma av en gammal...
2014-04-25 12:11
Dammsugare eller arraksrulle hör till Sveriges mest älskade kondisbitar. Och du kan lätt göra...
Baka små söta chokladtoppar
2014-03-23 16:00
Chokladig om fingrarna blir man, men hemgjorda chokladtoppar blir godare än köpta. Svårast är att...
Gör perfekt marmeladgodis
2013-12-02 10:38
Att göra perfekt marmeladgodis är inte så svårt som man kan tro. Konditor Mia Öhrn visar steg för...
Så gör du en krämig svamprisotto
2013-09-20 08:00
Lär dig göra en krämig svamprisotto. Stek svampen och värm buljongen så att allt är förberett....
Godaste semlorna gör du själv
2013-02-01 15:59
Semlan var från början mättande fastemat. Bakverket som firas i ferbruari är godast att baka själv....
Baka franska eclairer
2013-01-17 16:10
En riktig kondisbakelse är eclairen, en vaniljkrämsfylld petit choux. Härlig till starkt kaffe som...
1
2
3
4
»