Yoghurtsås med basilika

Du behöver 1 dl turkisk yoghurt 1 msk flytande honung 0.25 st citron saften 4 st basilika blad 3 st persilja kvistar 4 st gräslök...

Tillagningstid: 5 minuter
2 portioner

Du behöver

  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 1 msk flytande honung
  • 0.25 st citron saften
  • 4 st basilika blad
  • 3 st persilja kvistar
  • 4 st gräslök strån
  • flingsalt

Gör så här

1
Rör ihop yoghurt, honung och lite pressad citron.

2
Hacka basilika, persilja och gräslök och rör ner. Smaka av med lite flingsalt.


Kommentar:
Recept och foto: Katarina Nordgren, Tomas Södergren

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top