Wrap med kyckling och hoisinsås

Du behöver 600 g kycklinglårfilé eller 1 färdiggrillad kyckling 1 msk soja 2 msk olja 1 tsk sambal oelek 4 st tortillabröd medelstora 4 msk...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 600 g kycklinglårfilé eller 1 färdiggrillad kyckling
  • 1 msk soja
  • 2 msk olja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 4 st tortillabröd medelstora
  • 4 msk hoisinsås
  • 0.5 st huvud isbergssallad strimlat
  • 0.5 st gurka skalad, strimlad
  • 4 st salladslökar strimlade
  • 2 st avokado mogna, skalade, i skivor
  • 1 msk sesamfrön rostade

Gör så här

1
Pensla kycklingen runtom med soja, 1 matsked olja och sambal oelek.

2
Stek kycklingen i 1 matsked olja i medelhet panna cirka 6 minuter per sida. Låt vila några minuter och skiva sedan upp. Du kan också använda färdiggrillad kyckling.

3
Värm bröden och bred hoisinsås på. Fördela isbergssallad, gurka, lök, avokado och kyckling på bröden. Toppa med sesamfrön och rulla ihop.


Kommentar:
Näringsvärde: kcal 696, fett 23 g, kolhydrater 80 g och fibrer 6 g

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top