Vitlöksmarinerat lamm

Du behöver 16 st lammkotletter 1 st sats vitlöks- och persiljemarinad salt och svartpeppar Gör så här 1 Köp gärna lammkotletter i en sammanhängande bit,...


8 portioner

Du behöver

  • 16 st lammkotletter
  • 1 st sats vitlöks- och persiljemarinad
  • salt och svartpeppar

Gör så här

1
Köp gärna lammkotletter i en sammanhängande bit, ett lammrack eller kotlettrad. Finns ofta fryst. Halvtina och skär kotletter med ett ben i varje skiva. Även benfritt lammkött kan marineras på samma sätt. Lägg köttet i en form och skeda marinaden över. Använd inte plastpåse, benbitar kan punktera påsen och marinaden sipprar ut.

2
Låt marinaden droppa av lite och grilla 1-2 minuter på varje sida, kotletterna bör ha en rosa kärna.


Kommentar:
Se länken för recept på vitlöks- och persiljemarinad.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top