Viltpizza på brödkaka

Du behöver 4 st brödkakor halvcirklar 2 dl rårörda lingon salt renskav tinad och avrunnen 300 g kantareller 1 msk smör 80 g västerbottensost Gör...


4 portioner

Du behöver

  • 4 st brödkakor halvcirklar
  • 2 dl rårörda lingon
  • salt
  • renskav tinad och avrunnen
  • 300 g kantareller
  • 1 msk smör
  • 80 g västerbottensost

Gör så här

1
1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fyra brödkakor på plåt och bred lingon på brödet. Salta lite på lingonen.

2
2. Fräs ansat först skavet, sedan svampen i smöret och fördela på brödet. Riv osten och strö på den.

3
3. Grädda 5-20 minuter, tills osten smält och allt är varmt.


Kommentar:
Om du vill ändra…
Älgskav eller viltskav duger lika bra, liksom valfri svamp.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top