Viltfångad kebab

Du behöver 100 g ren- eller älg-skav, strimlat smör eller olja salt svartpeppar 1 msk majonnäs 1 msk chilisås 1 tsk senap (gärna dijon) 1...

Tillagningstid: 30 minuter
1 portion

Du behöver

  • 100 g ren- eller älg-skav, strimlat
  • smör eller olja
  • salt
  • svartpeppar
  • 1 msk majonnäs
  • 1 msk chilisås
  • 1 tsk senap (gärna dijon)
  • 1 pitabröd eller stor tekaka, öppnad längs med
  • 1/2 tomat, tärnad
  • 2-3 blad isbergssallad, strimlade
  • 1 bit salladslök eller gul lök, grovt hackad

Gör så här

1
Bryn skavet i het panna i en aning fett. Salta och peppra.

2
Blanda majonnäs med chilisås och senap.

3
Öppna brödet. Stoppa in kött, sås och grönsaker.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top