Vegetarisk sillsallad

Du behöver 300 g potatis kokta 400 g rödbetor inlagda 200 g äpple 200 g saltgurka 8 msk spad från rödbetorna Till garnering: persilja Gör...


8 portioner

Du behöver

  • 300 g potatis kokta
  • 400 g rödbetor inlagda
  • 200 g äpple
  • 200 g saltgurka
  • 8 msk spad från rödbetorna

Till garnering:

persilja

Gör så här

Skär alla ingredienser i små tärningar. Blanda med spadet. Låt stå kallt innan serveringen. Toppa med persilja.


Kommentar:
Rätten ingår i en grön julbuffé för vegetarianer. Recepten är beräknade till ett julbord för 8 personer. Recepten är framtagna av Gabriella och Jim Terneborg.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top