Vattenmelonsallad med chorizo och koriander

Du behöver 600 g vattenmelon (bara fruktköttet) 200 g chorizo 1 msk färskpressad limesaft salt och svartpeppar 1 knippe koriander Gör så här 1 Skär...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 600 g vattenmelon (bara fruktköttet)
  • 200 g chorizo
  • 1 msk färskpressad limesaft
  • salt och svartpeppar
  • 1 knippe koriander

Gör så här

1
Skär melonen i grova kuber, cirka 2 centimeter breda. Skär korven i grova slantar och stek dem.

2
Sväng runt melonen med limesaft och chorizo och krydda med salt och svartpeppar.

3
Toppa med grovhackad koriander och servera gärna salladen medan korven fortfarande är varm.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top