Du behöver
- 1 st lök
- 1 st morot
- 0.5 st squash (ca 175 g)
- rapsolja att steka i
- 1.5 msk currypulver
- 2 st paket kikärtor (760 g)
- 250 ml havregrädde
- salt
- 1 näve färsk spenat
- 5 st cocktailtomater
- ris nykokt
Gör så här
1
Skala och hacka
2
löken, skala och fintärna
3
moroten, tärna squashen.
4
Fräs grönsakerna i olja tills de är mjuka, cirka 4 minuter. Tillsätt curry.
5
Skölj kikärtorna och låt dem rinna av. Rör ner kik-ärtor och havregrädde och låt puttra i fem minuter. Smaka av med lite salt.
6
Skölj spenaten och dela på de största bladen. Halvera
7
tomaterna.
8
Lägg spenat och tomater i grytan.
9
Servera med ris till.