Vardagspytt med kantareller

Du behöver 500 g benfri fläskkotlett olja och smör att steka i salt och svartpeppar 2 squash, gärna grön och gul 4–6 kokta potatisar 2...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 500 g benfri fläskkotlett
  • olja och smör att steka i
  • salt och svartpeppar
  • 2 squash, gärna grön och gul
  • 4–6 kokta potatisar
  • 2 fasta äpplen
  • 200 g gula kantareller
  • 1 rödlök
  • 1 dl persilja, hackad

Gör så här

1
Skär kotletterna i tärningar och stek i olja blandat med smör.

2
Salta och peppra och ställ åt sidan.

3
Skär squash, potatis, äpplen och kantareller i tärningar. Finhacka löken. Stek alltsammans i olja i omgångar och lägg i en ugnsform tillsammans med köttet. Håll

4
värmen i ugnen på 100 grader och fyll på i ugnsformen vartefter.

5
Smaka av med salt och peppar och blanda i persilja strax före

6
serveringen.


Kommentar:
Näringsvärde: Kcal 347, Fett 13, Kolhydrater 25 g, Fibrer 5 g

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top