Du behöver
- 500 g benfri fläskkotlett
- olja och smör att steka i
- salt och svartpeppar
- 2 squash, gärna grön och gul
- 4–6 kokta potatisar
- 2 fasta äpplen
- 200 g gula kantareller
- 1 rödlök
- 1 dl persilja, hackad
Gör så här
1
Skär kotletterna i tärningar och stek i olja blandat med smör.
2
Salta och peppra och ställ åt sidan.
3
Skär squash, potatis, äpplen och kantareller i tärningar. Finhacka löken. Stek alltsammans i olja i omgångar och lägg i en ugnsform tillsammans med köttet. Håll
4
värmen i ugnen på 100 grader och fyll på i ugnsformen vartefter.
5
Smaka av med salt och peppar och blanda i persilja strax före
6
serveringen.
Näringsvärde: Kcal 347, Fett 13, Kolhydrater 25 g, Fibrer 5 g