Du behöver
- 4 st kycklingfiléer skurna i småbitar
- 25 g smör till såsen
- smör till stekning
- 1 st burk Uncle Ben’s thaicurry (färdig sås med kryddor och grönsaker)
- 6 msk vetemjöl
- 8 dl mjölk
- 250 g riven ost
- salt
- svartpeppar
- 10-12 st lasagneplattor
Gör så här
1
Bryn kycklingen i lite smör. Tillsätt thaisåsen.
2
Smält smöret till såsen. Strö över mjölet och späd med mjölken. Låt koka ett par minuter. Rör ner osten. Smaka av med salt och peppar. Späd eventuellt med mjölk om såsen blir för tjock.
3
Häll lite av såsen i botten på en ugnssäker form. Varva med plattor, sås och kyckling. Sista lagret ska vara plattor och sås.
4
Gratinera i 225 graders ugnsvärme i cirka 20 minuter.