Turbosemlor à la Högfjäll

Du behöver rundel färdigkavlad grön tårtmarsipan 6 st kardemummabullar släta 1 st grädde kyld sprayflaska florsocker Gör så här 1 Veckla ut marsipanen och ta...


6 portioner

Du behöver

  • rundel färdigkavlad grön tårtmarsipan
  • 6 st kardemummabullar släta
  • 1 st grädde kyld sprayflaska
  • florsocker

Gör så här

1
Veckla ut marsipanen och ta ut 6 rundlar med pepparkaksform eller dricksglas (resten sparas till nästa semmellängtan).

2
Skär eller klipp av ett litet lock på bullarna, lägg locken för sig. Spraya önskad mängd grädde på bullarnas underhalvor. Stick i marsipanen och fyll eventuellt på med mera grädde. Pudra bull-locken med florsocker och lägg dem försiktigt överst.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top