Tsatsiki med chips, morötter, tomater & gurka

Du behöver 0.5 st gurka 4 dl matlagningsyoghurt 2 st vitlöksklyftor 2 msk olivolja salt och peppar Tillbehör: 3 st morötter 300 g cocktailtomater 1...

Tillagningstid: 20 minuter
0 portioner

Du behöver

  • 0.5 st gurka
  • 4 dl matlagningsyoghurt
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 msk olivolja
  • salt och peppar

Tillbehör:

3 st morötter
300 g cocktailtomater
1 st gurka
2 st röda paprikor
1 st chips påse

Gör så här

Skala gurkan och riv den grovt. Låt den rinna av i durkslag. Blanda ner gurkan i yoghurten och tillsätt pressad vitlök, olivolja och kryddor. Skala och skär morötterna i bitar. Skär paprika och gurka i bitar. Servera grönsakerna och chipsen till tsatsikin.


Kommentar:
Kontrollera innehållet i chipsen vid ev. allergi.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top