Tortellini med trattkantareller

Du behöver 500 g färska, köttfyllda tortellini 300 g brytbönor 300 g trattkantareller (eller annan god svamp) 1 msk smör 2 dl mellangrädde salt och...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 500 g färska, köttfyllda tortellini
  • 300 g brytbönor
  • 300 g trattkantareller (eller annan god svamp)
  • 1 msk smör
  • 2 dl mellangrädde
  • salt och peppar

Gör så här

1
1 Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen, låt rinna av i ett durkslag.

2

3
2 Snoppa, dela och koka bönorna i 2–3 minuter. Låt rinna av.

4

5
3 Stek svampen i smör så den sjunker ihop och vätskan kokar bort. Häll på grädden och koka sakta i en minut.

6

7
4 Blanda i tortellinin och bönorna, krydda med salt och peppar. Servera!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top