Du behöver
- 2 st vitlöksklyftor
- 1 krm chiliflakes
- 2 msk olivolja
- 2 st burkar krossad tomat à 400 g
- salt svartpeppar
- 1 st kruka basilika de plockade bladen
- 4 prt färsk tortellini med svampfyllning
- 1 st mozzarellaost
Gör så här
1
Skiva vitlöken så tunt du kan, fräs den och chiliflakes i olivolja några minuter utan att vitlöken tar färg. Tillsätt krossade tomater och en deciliter vatten. Låt puttra i 20 minuter.
2
Koka pastan i rikligt med saltat vatten. Smaka av tomatsåsen med salt, peppar och socker, strimla basilikabladen (spara några till dekoration) och vänd ner i såsen. Vänd ihop den färdiga pastan med såsen och skivad mozzarella. Svartpeppra och ringla över lite olja.
Näringsvärde: Kcal 520, Fett 28 g, Kolhydrater 46 g, Fibrer 6 g