Tomat och koriandersalsa

Du behöver 300 g körsbärstomater 1 kruka färsk koriander 1 msk olivolja 0.5 msk vitvinsvinäger salt svartpeppar, socker Gör så här Skär tomaterna i bitar...

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 300 g körsbärstomater
  • 1 kruka färsk koriander
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 msk vitvinsvinäger
  • salt svartpeppar, socker

Gör så här

Skär tomaterna i bitar och låt dem rinna av lite i ett durkslag. Hacka koriandern, både blad och stjälkar och vänd ihop med tomater, olja och vinäger. Smaka av med salt, peppar och socker.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top