Tofubollar med chili

Du behöver 300 g naturell tofu mosad 1 st gul lök finhackad 1 st röd chilifrukt finhackad 2 dl hasselnötter malda 0.5 tsk vitpeppar 1...


30 portioner

Du behöver

  • 300 g naturell tofu mosad
  • 1 st gul lök finhackad
  • 1 st röd chilifrukt finhackad
  • 2 dl hasselnötter malda
  • 0.5 tsk vitpeppar
  • 1 tsk örtsalt
  • 0.5 dl vetemjöl
  • 2 msk vatten
  • margarin mjölkfritt

Gör så här

Blanda tofu, lök och chilifrukt. Rör ned nötter och kryddor. Tillsätt mjöl och vatten. Forma bollar och stek till fin färg.


Kommentar:
Rätten ingår i en grön julbuffé för vegetarianer. Recepten är beräknade till ett julbord för 8 personer. Recepten är framtagna av Gabriella och Jim Terneborg.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top