Texmexfalu med tacokrydda

Du behöver 600 g falukorv strimlad 3 st vitlöksklyftor hackade 1 msk rapsolja 500 g krossade tomater 2 dl vatten 1 st påse tacokrydda (40...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 600 g falukorv strimlad
  • 3 st vitlöksklyftor hackade
  • 1 msk rapsolja
  • 500 g krossade tomater
  • 2 dl vatten
  • 1 st påse tacokrydda (40 g)
  • 1 st burk majskorn avrunnen

Gör så här

1
Bryn korven i torr stekpanna.

2
Fräs vitlöken i en kastrull med olja utan att den får färg.

3
Tillsätt tomater, vatten, tacokrydda och majskorn. Koka ihop sakta i 4 minuter.

4
Blanda i korven, koka upp och servera till ris, pasta eller kokt potatis.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top