RECEPT FRÅN

Tapastallrik med pecorinoost och fyllda minipaprikor
Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Du behöver
- 150 g pecorinoost i bitar
- 12 st salami t ex chorizo
- chips Gratinerade
- 16 st nachochips
- 0.5 dl riven ost gärna lagrad
- 3 msk tacosås
- 100 g färskost av philadelphiatyp
- 0.5 st vitlöksklyfta
- 3 msk persilja finhackad slätbladig
- 1 st burk cherry peppers minipaprikor (det går också bra att skära munsbitar av röd paprika)
Fyllda minipaprikor
Gör så här
1
Fördela ost och salami på ett stort fat eller på fyra portionstallrikar.
2
Blanda philadelphiaosten med vitlök och persilja och klicka osten i minipaprikorna.
3
Lägg ut chipsen på en tallrik och strö över riven ost. Värm chipsen i mikron i cirka 30 sekunder eller tills osten smält. Klicka lite tacosås på varje chips och servera genast.