Tapastallrik med pecorinoost och fyllda minipaprikor

Du behöver 150 g pecorinoost i bitar 12 st salami t ex chorizo chips Gratinerade 16 st nachochips 0.5 dl riven ost gärna lagrad 3...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 150 g pecorinoost i bitar
  • 12 st salami t ex chorizo
  • chips Gratinerade
  • 16 st nachochips
  • 0.5 dl riven ost gärna lagrad
  • 3 msk tacosås

Fyllda minipaprikor

100 g färskost av philadelphiatyp
0.5 st vitlöksklyfta
3 msk persilja finhackad slätbladig
1 st burk cherry peppers minipaprikor (det går också bra att skära munsbitar av röd paprika)

Gör så här

1
Fördela ost och salami på ett stort fat eller på fyra portionstallrikar.

2
Blanda philadelphiaosten med vitlök och persilja och klicka osten i minipaprikorna.

3
Lägg ut chipsen på en tallrik och strö över riven ost. Värm chipsen i mikron i cirka 30 sekunder eller tills osten smält. Klicka lite tacosås på varje chips och servera genast.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top