RECEPT FRÅN IK

Tapastallrik med pecorinoost och fyllda minipaprikor

Av .

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 150 g pecorinoost i bitar
  • 12 st salami t ex chorizo
  • chips Gratinerade
  • 16 st nachochips
  • 0.5 dl riven ost gärna lagrad
  • 3 msk tacosås
  • Fyllda minipaprikor

  • 100 g färskost av philadelphiatyp
  • 0.5 st vitlöksklyfta
  • 3 msk persilja finhackad slätbladig
  • 1 st burk cherry peppers minipaprikor (det går också bra att skära munsbitar av röd paprika)

Gör så här

1
Fördela ost och salami på ett stort fat eller på fyra portionstallrikar.
2
Blanda philadelphiaosten med vitlök och persilja och klicka osten i minipaprikorna.
3
Lägg ut chipsen på en tallrik och strö över riven ost. Värm chipsen i mikron i cirka 30 sekunder eller tills osten smält. Klicka lite tacosås på varje chips och servera genast.

Recept // Fler korv & charkrecept