Svampsky med skogschampinjoner

Du behöver 6 st skogschampinjoner i skivor 1 msk smör 2 msk kantarellfond vilt- och 3 dl vatten 2 tsk maizenastärkelse vatten + 1 msk...


6 portioner

Du behöver

  • 6 st skogschampinjoner i skivor
  • 1 msk smör
  • 2 msk kantarellfond vilt- och
  • 3 dl vatten
  • 2 tsk maizenastärkelse
  • vatten + 1 msk
  • sky från lammbiffarna
  • salt och svartpeppar

Gör så här

1
Fräs svampen i smör i en kastrull. Tillsätt fond och vatten. Red med maizena utrört i kallt vatten. Koka upp.

2
När lammbiffarna är färdiga hälls skyn från fatet i kastrullen. Smaka av med salt och peppar.


Kommentar:
Serveras till lammbiffstek.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top