Spenatsoppa serverad med ägghalvor och paprikahack

Du behöver ca 200 g lättstuvad spenat 1 1/2 dl mjölk salt svart- eller vitpeppar 1 ägg, hårdkokt ca 50 g röd paprika, fint tärnad...


1 portion

Du behöver

  • ca 200 g lättstuvad spenat
  • 1 1/2 dl mjölk
  • salt
  • svart- eller vitpeppar
  • 1 ägg, hårdkokt
  • ca 50 g röd paprika, fint tärnad
  • Tillbehör:
  • bröd
  • ost
  • en chokladbit

Gör så här

1
Koka upp spenaten och mjölken. Smaka av.

2
Häll upp i tallrik eller skål och lägg i ägghalvorna och paprikan.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top