Spenatsallad med soltorkad tomat

Du behöver 150 g färsk spenat ev delade i mindre bitar tomater klippta i mindre bitar 1 st kikärter avrunna Dressing: 3 msk olja 1...


8 portioner

Du behöver

  • 150 g färsk spenat ev delade i mindre bitar
  • tomater klippta i mindre bitar
  • 1 st kikärter avrunna

Dressing:

3 msk olja
1 msk vinäger
1 tsk senap stark söt
örtsalt
vitpeppar

Gör så här

Blanda ingredienserna i en skål. Rör ihop dressingen och häll den över alltsammans. Blanda.


Kommentar:
Rätten ingår i en grön julbuffé för vegetarianer. Recepten är beräknade till ett julbord för 8 personer. Recepten är framtagna av Gabriella och Jim Terneborg.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top