Du behöver

  • 200 g bacon strimlat
  • 300 g trattkantareller
  • smör till stekning
  • 0.5 st gul lök hackad
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 dl mjölk
  • salt och svartpeppar
  • 350 g fullkornsspagetti
  • 2 dl västerbottensost riven

Gör så här

1
Knaperstek baconet i torr panna och låt rinna av på hushållspapper.
2
Stek svampen i smör, låt all vätska koka bort. Tillsätt löken och fräs med den i ett par minuter. Häll på grädden och mjölken, koka ihop i halvannan minut. Salta och peppra.
3
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Låt rinna av
4
i ett durkslag. Blanda med svampsåsen (alternativt servera såsen vid sidan om).
5
Bjud bacon och riven ost till.

Kommentar:
Näringsvärde: Kcal 523, Fett 28 g, Kolhydrater 48 g, Fibrer 6 g

Recept // Fler pasta & nudlarrecept