Sommarbönor med parmesanmajonnäs

Du behöver sommarbönor t ex vax­bönor och sockerärter 2 dl majonnäs av god kvalitet 1 dl Parmesan nyriven olivolja svartpeppar Gör så här 1 Koka...

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner

Du behöver

  • sommarbönor t ex vax­bönor och sockerärter
  • 2 dl majonnäs av god kvalitet
  • 1 dl Parmesan nyriven
  • olivolja svartpeppar

Gör så här

1
Koka bönorna nätt och jämnt mjuka i saltat vatten. Skölj i kallt vatten.

2
Rör ihop majonnäs med parmesan. Lägg upp i en skål och droppa över lite olivolja. Peppra.

3
Servera bönorna med små gafflar till, så får var och en dippa sina bönor i majonnäsen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top