Snaps med fänkål och dill

Du behöver 700 ml brännvin special 3 st dillkvistar 1 tsk hela fänkålsfrön Gör så här 1 Häll brännvinet i en skål och lägg i...

Tillagningstid: 10 minuter
1 liter

Du behöver

  • 700 ml brännvin special
  • 3 st dillkvistar
  • 1 tsk hela fänkålsfrön

Gör så här

1

Häll brännvinet i en skål och lägg i dillen. Tillsätt fänkålsfrön och täck över bunken med plastfilm. 

2

Ställ in i kylen att mogna i 1 dygn.

3

Sila över snapsen i en väl rengjord flaska, förslut och servera väl kyld.


Kommentar:
Snapsen behöver minst ett dygn på sig att mogna. Om tid finns, låt den gärna stå ytterligare ett dygn.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top