Skagenröra på gurkbädd

Du behöver 0.25 dl majonnäs 0.25 dl grädde (valfri fetthalt) 2 dl räkor skalade och grovt hackade salt pepparrot ca 1 msk riven svartpeppar Tillbehör:...


4 portioner

Du behöver

  • 0.25 dl majonnäs
  • 0.25 dl grädde (valfri fetthalt)
  • 2 dl räkor skalade och grovt hackade
  • salt
  • pepparrot ca 1 msk riven
  • svartpeppar

Tillbehör:

gurka tunna skivor färsk
salladslökar
ärtskott dill eller något annat gott
kräftstjärtar eller räkstjärtar
citronskivor

Gör så här

Blanda majonnäs och grädde. Rör ner räkhacket och smaka av med salt, pepparrot och svartpeppar. Fördela på fyra gurkbäddar. Dekorera med övriga ingredienser.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top