Salviakyckling med pasta

Du behöver 350 g pasta valfri 500 g kycklingfilé 1 msk olivolja 1 dl matlagningsgrädde 2 msk tomatpuré 100 g fetaost 2 msk salvia hackad...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 350 g pasta valfri
  • 500 g kycklingfilé
  • 1 msk olivolja
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 2 msk tomatpuré
  • 100 g fetaost
  • 2 msk salvia hackad färsk
  • salt och peppar

Till servering

broccoli kokt
gröna oliver

Gör så här

1
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.

2
Skär kycklingfilén i bitar och stek dem i olja. Häll på matlagningsgrädde, tillsätt tomatpuré, fetaost och salvia och låt puttra 5–10 minuter. Smaka av med salt och peppar, blanda i den avrunna pastan.

3
Servera med kokt broccoli. Gröna oliver är också gott till.


Kommentar:
Läsarrecept från Maria Carlsson, Västerås.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top