Salmalaxtacos med forellrom

Du behöver 8 st tacoskal eller 4 stora 250 g salmalax 50 g forell- eller laxrom eller laxrom 1 msk gräslök fint skuren Till servering...

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 8 st tacoskal eller 4 stora
  • 250 g salmalax
  • 50 g forell- eller laxrom eller laxrom
  • 1 msk gräslök fint skuren

Till servering

fänkål se recept nedan

Gör så här

1
1 Skär laxen i 1/2 centimeter stora tärningar och fördela i skalen.

2
2 Lägg på lite picklad fänkål med chili och toppa med forellrom och gräslök. Ät genast!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top