Sallad med getost och pinjenötter

Du behöver 5 st cocktailtomater halverade 200 g getost bruten i mindre bitar 0.5 st rödlök skuren i tunna skivor 1 st avokado skuren i...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 5 st cocktailtomater halverade
  • 200 g getost bruten i mindre bitar
  • 0.5 st rödlök skuren i tunna skivor
  • 1 st avokado skuren i bitar
  • 0.5 st gurka urkärnad och skuren i bitar
  • 25 g pinjenötter rostade i het panna, lätt saltade
  • sallad en rejäl hög valfri
  • 3.5 st aprikoser strimlade

Vinägrett:

1 dl rapsolja
2.5 msk balsamvinäger
0.5 dl flytande honung
5.5 msk senap gärna dijon
0.5 tsk salt
0.25 tsk svartpeppar

Gör så här

Blanda ingredienserna till salladen och till vinägretten och sen allt tillsammans.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top