Saftiga revbensspjäll

Du behöver 1.5 st revbensspjäll tunnskurna, eller långa ben till var och en 1 st sats grillsås chilihet, eller köpt grillolja Gör så här Snitta...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1.5 st revbensspjäll tunnskurna, eller långa ben till var och en
  • 1 st sats grillsås chilihet, eller köpt grillolja

Gör så här

Snitta köttet löst längs med revbenen på spjällets beniga sida, men inte helt igenom. Spjället ska se helt ut på köttsidan. Då kommer värmen bättre åt och köttet blir fortare färdigt. Grilla ungefär 15 minuter. Pensla mot slutet med grillsås eller grillolja.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top