Rostbiff med vitlök och gräslöksdressing

Du behöver 0.5 dl soja 0.5 dl mirin eller sockerlag risvinäger knappt 2 msk 0.5 st vitlök finhackad 0.5 tsk ingefära riven färsk 1 msk...


3 portioner

Du behöver

  • 0.5 dl soja
  • 0.5 dl mirin eller sockerlag
  • risvinäger knappt 2 msk
  • 0.5 st vitlök finhackad
  • 0.5 tsk ingefära riven färsk
  • 1 msk gräslök finhackad
  • 300 g rostbiff i tunna skivor

Gör så här

Mixa alla ingredienser utom gräslök och rostbiff. Häll det över köttet. Ställ i kylen cirka 30 minuter.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top