Romröra, örtröra och ädeloströra

Du behöver Romröra: 1 dl kesella gourmet 10% 2 msk stenbitsrom löjrom eller 2 msk gräslök finhackad salt och peppar Örtröra: rucola en näve 0.5...


0 portioner

Du behöver

Romröra:

1 dl kesella gourmet 10%
2 msk stenbitsrom
löjrom eller
2 msk gräslök finhackad
salt och peppar

Örtröra:

rucola en näve
0.5 kruka basilika
1 dl kesella gourmet 10%
0.5 st vitlöksklyfta pressad
salt och peppar

Ädeloströra:

1 dl crème fraîche
50 g ädelost
salt och peppar

Gör så här

1
Romröra:

2
Blanda ihop ingredienserna och lägg upp på färska endiveblad. Garnera gärna med räkor och gräslök.

3

4
Örtröra:

5
Mixa rucola och basilika. Rör i kesella, vitlök och smaka av med salt och peppar. Lägg upp på färska endiveblad. Garnera med svarta vallmofrön.

6

7
Ädeloströra:

8
Blanda ihop ingredienserna och lägg upp på färska endiveblad. Garnera med rostade sesamfrön (2–3 minuter i torr panna).

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top