Romgrädde till plättar

Du behöver 2.5 dl crème fraîche 3.5 msk mjölk vitpeppar nymalen laxrom eller röd kaviar Gör så här Rör ut crème fraîche med mjölk, krydda...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 2.5 dl crème fraîche
  • 3.5 msk mjölk
  • vitpeppar nymalen
  • laxrom eller röd kaviar

Gör så här

Rör ut crème fraîche med mjölk, krydda med vitpeppar och vänd i laxrom eller kaviar. Ställ svalt. Ta med på utflykten i en plastask, som förvaras i kylväskan tillsammans med färdigstekta plättar. När det är dags att äta lägger man upp plättarna på fat, klickar på romgrädde och serverar.


Kommentar:
Ta fram picknickkorgen och gör som Ingela Rosander på Österlen i Skåne: Packa picknick med barnen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top