Rödbetspasta med fetaostyoghurt

Du behöver 350 g pasta 4 st rödbetor 1 2 st gula lökar 2 msk olja 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 tsk rosmarin...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 350 g pasta
  • 4 st rödbetor 1
  • 2 st gula lökar
  • 2 msk olja
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 tsk rosmarin
  • 1.5 dl vatten
  • 150 g fetaost
  • 2 dl matlagningsyoghurt

Gör så här

1
Sätt på en stor kastrull med vatten till pastan.

2
Skala rödbetor och lök och skär dem i klyftor. Fräs dem i olja i en gryta eller i stekpanna. Krydda, häll i vattnet, lägg på lock och låt småputtra i cirka 10 minuter eller tills rödbetorna är mjuka.

3
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

4
Mosa osten och blanda den med yoghurt och servera till.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top