Risotto med ansjovis, kapris och oliver

Du behöver 6 st ansjovisfiléer hackade 0.5 msk kapris 3.5 st oliver hackade olja 1 prt arborioris eller annan typ av ris Tillbehör: vitkål tunt...

Tillagningstid: 30 minuter
1 portion

Du behöver

  • 6 st ansjovisfiléer hackade
  • 0.5 msk kapris
  • 3.5 st oliver hackade
  • olja
  • 1 prt arborioris eller annan typ av ris

Tillbehör:

vitkål tunt strimlad
paprika strimlad röd
apelsin halverad som ytgrillas med en aning honung

Gör så här

1
Blanda ansjovis, kapris och oliver i en het panna tillsammans med olivolja.

2
Blanda allt med riset.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top