RECEPT FRÅN IK

Renstekssnittar med färsk pepparrot och timjan

Av .

Okänd
4 portioner

Du behöver

  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl gräddfil
  • 1 tsk pepparrot färsk riven
  • 100 g renstek strimlad
  • 1 tsk färsk timjan finhackad
  • salt en nypa
  • 1 st tunnbröd stort
  • Topping:

  • riven pepparrot
  • färsk timjan

Gör så här

Blanda majonnäs, gräddfil och pepparrot i en rymlig bunke. Tillsätt renköttet och färsk timjan. Rör om och smaka av med lite salt. Lägg ut ett stort tunnbröd på en skärbräda. Bred ut rensteksröran över hela brödet. Rulla tätt ihop och låt rullen vila i kylen i cirka 10 minuter. Ta ut och skär i centimetertjocka skivor. Lägg upp 2–3 snittar på varje tallrik. Toppa med lite riven pepparrot och lite färsk timjan.

Recept // Fler viltrecept